Șoferii indisciplinați, din nou, în atenția polițiștilor

Foto: Radu Șofran
Astăzi, 4 februarie, între orele 16.00-19.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au actionat pe principale artere cu risc rutier ridicat din București pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversare.
Acțiunea a avut scopul de a-i determina pe aceștia să adopte o conduită responsabilă atunci când se deplasează pe drumurile publice.
Au fost aplicate 144 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 75 mii lei și au fost reținute 95 permise de conducere.
Cele mai multe pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public (85), respectiv pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric (8).
În jurul orei 16.45, un bărbat de 42 de ani a condus un autoturism pe str. Piața Gării de Nord și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public. Șoferul a fost sancționat cu 580 lei, iar ca masura complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 30 zile.
În jurul orei 18.00, un bărbat de 53 de ani a condus un autoturism pe str.Piata Gării de Nord și nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în travesarea drumului public.
Persoana în cauză a fost sancționată cu 580 lei, și i-a fost reținut permisul pentru 30 zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.