,,Câinii” au pus pe fugă echipa lui Becali, Dinamo-FCSB 2-1

Eternul derby de România, s-a încheiat de această dată cu victoria „câinilor”. Pentru echipa din Ştefan cel Mare au marcat Andrei Sin şi Valentin Lazăr în minutele 32 şi 67 în timp ce pentru FCSB a înscris Florin Tănase, din penalty în minutele de prelungiri ale primei reprite (45+9).

Partida a început cu FCSB în atac, dar cei care au deschis scorul au fost dinamoviştii prin fundaşul Andrei Sin, care înscrie superb din lovitură liberă. Iulian Cristea de la FCSB are o intervenţie golănească şi îl loveşte cu gheata în plină figură pe croatul Perovic, iar centralul Horaţiu Feşnis îi arată cartonaşul şi a fost eliminat roşu. Chiar şi în inferioritate numerică, roş-albaştrii au restabilit egalitatea în al nouălea minut de prelungiri. Planic a obţinut o lovitură de la 11 metri, executată impecabil de Tănase.

În a doua repriză, pe teren a existat doar o singură echipă, Dinamo. Lazăr revine la echipă cu gol şi a înscris din nou contra lui FCSB, la fel cum o făcuse şi în 2016, la ultimul său derby. Sorescu a fost şi el foarte aproape să înscrie după un număr personal, dar Bălgrădean şi Soiledis au evitat dezastrul, astfel că Dinamo învinge până la urmă pe FCSB cu 2-1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.