Simona Halep este în semifinale la Dubai

La fel ca şi în partida de ieri din optimi, Simona a intrat mai greu în meci.
În primul set Sabalenka a făcut un mare consum de energie, a lovit şi a servit foarte puternic şi a alergat foarte mult. De partea cealaltă, sportiva noastră nu a reuşit să facă faţă atacurilor în valuri cu mingi deosebit de puternice venite din partea jucătoarei din Belarus. Arynna câştigă meritat primul set cu 6-3 şi se părea că are totul sub control.

În manşa secundă Halep schimbă registrul tactic, serviciul începe să devină din nou un atu în jocul ei, iar loviturile spre colţurile terenului îşi ating ţinta tot mai des. Jocul Simonei devine pe alocuri sclipitor, iar Sabalenka începe să ajungă din ce în ce mai târziu la mingiile expediate de sportiva noastră. Efortul depus în primul set de jucătoarea din Belarus începe să-şi spună cuvântul, iar Simona nu o iartă pe Arynna, căştigă setul doi cu 6-2 şi trimite partida în prelungiri.

Prima rachetă a României îşi menţine acelaşi joc exact, cu servicii puternice şi bine plasate, urmate de lovituri devastatoare pe colţurile terenului. Sabalenka este disperată, dar nu poate face faţă jocului de manual al Simonei, care îşi trece în cont şi decisivul cu 6 -2.

În penultimul act al turneului de la Dubai, Simona Halep o întâlneşte pe americanca Jannifer Brady, cea care o eliminase în optimi pe Garbine Muguruza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.