Astăzi începe Faza a 2-a la Fotbal în Sală Sports Events!

După 5 săptămâni intense pe parcursul cărora s-au disputat nu mai puțin de 10 etape, Campionatul de Fotbal în Sală Sports Events continuă astăzi cu meciurile Fazei 2.

Așa cum se știe din urmă cu o săptămână, pentru titlu vor lupta Apa Nova, Microsoft și Genpact în timp ce în play-out vor fi angrenate NTT Data, DXC Technology și Radio România.

Începând cu această rundă, (prima a Fazei 2) două meciuri vor fi programate în fiecare etapă, unul contând pentru play-off, celălalt pentru play-out.

Balul este deschis de duelul dintre Microsoft și Genpact, disputa ce aduce față în față două echipe cu parcursuri diferite în prima parte a campionatului.

Dacă primii au evoluat constant bine pe întreg parcursul Fazei 1, nu același lucru se poate spune despre Genpact care, după un început în forță cu doua victorii importante, a suferit nu mai puțin de 5 înfrângeri la rând. Totuși, a avut parte de o revenire de orgoliu și și-a adjudecat ultimele 3 dueluri, fapt ce i-a permis calificarea în play-off.

De cealaltă parte, NTT Data, echipa ce s-a aflat mult timp pe locul 3, nu a reușit să gestioneze corespunzător partidele decisive astfel că se vede nevoită să joace în play-out, primul duel avându-l programat în această seară în compania celor de la Radio România.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla deznodământul tuturor meciurilor programate în această etapă din faza a 2-a!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.