Sorana Cîrstea învinsă în primul tur la Doha

A doua rachetă a României nu a reuşit să treacă de finalista de anul acesta de la Dubai, Elena Rybakina. Sportiva din Kayakhstan s-a impus în trei seturi cu 3-6,6-3, 6-1.

Primul set a fost unul în care Sorana a condus tot timpul ostilităţile în teren. Sportiva din Târgovişte s-a dovedit mult mai puternică şi determinată în toate schimburile de mingi. Sorana a returnat în forţă, a servit aproape impecabil şi a făcut un joc inteligent, reuşind să o mişte mult pe Rybakina pe tot terenul.
Sportiva noastră s-a impus clar cu 6-3, printr-un joc în forţă cu lovituri năpraznice de pe fundul terenului.

Rybakina se trezeşte în manşa secundă şi reuşeşte să-şi ridice nivelul de joc, în timp ce Sorana nu mai reuşeşte să fie la fel de încisivă ca în primul set. Jucătoarea din Kzakhstan serveşte din ce în ce mai bine , iar retururile ei o lasă fără drept de replică pe Sorana. Finalista de la Dubai trece la conducerea jocului şi după o oră şi 36 de minute restabileşte egalitatea la seturi tot cu un 6-3.

În decisiv jocul Soranei se prăbuşeşte, apar multe greşeli şi nu mai are răbdare în schimbul de mingi.
Sportiva noastră doreşte să fie la fel de agresivă ca în primul set, dar jocul nu i se mai leagă. Încet încet Rybakina trece în avantaj, iar condiţia fizică o menţine într-o ofensivă continua, dar nu haotică.
Sorana îl cheamă pe antrenorul Alex Cruciat la scorul de 3-0 pentru adversară, dar jocul Elenei Rybakina este aproape fără greşeală.

Setul decisiv se încheie destul de repede pentru Rybakina cu 6-1, iar jucătoarea din Kayakhstan o va întâlni în turul doi al turneului de la Doha pe belgianca Van Uytvanck.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.