Debut exploziv în Faza a 2-a la Fotbal în Sală Sports Events!

În play-off-ul și play-out-ul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events au fost consemnate aseară partide spectaculoase ce au adus multe goluri pe tabela de marcaj.

În play-off, Genpact continuă seria bună din ultimele meciuri și obține o victorie importantă în lupta pentru titlu, adjudecându-și duelul cu Microsoft. După un început cu contre tăioase de ambele părți neconcretizate însă, cei de la Genpact au fost cei care au reușit să deschidă scorul, tot ei continuând presiunea la poarta adversă.

Cu toate acestea, Microsoft a reușit să egaleze prin Marius Florea în urma unui corner și, mai mult decât atât, a intrat în avantaj la pauză (scor 2-1) grație reușitei superbe din lovitura liberă a lui Daniel Mande.

În repriza a doua, Microsoft s-a aparat eroic încercând să conserve rezultatul, însă s-a văzut egalată cu 5 minute înainte de final. Golul egalizator a fost ca o lovitură pentru aceștia care au căzut psihic și fizic întrucât nu au avut nicio rezervă, astfel că finalul a aparținut în întregime celor de la Genpact care au mai punctat de 4 ori și au câștigat partida cu scorul de 6-2.

În play-out, Radio România a arătat că este o echipă valoroasă care poate învinge orice adversar dacă îți strânge piesele de bază, victima fiindu-i de această dată NTT Data, pe care a învins-o cu 6-3 (2-1 la pauză), la capătul unui meci spectaculos în care s-a remarcat Adrian Savastita, autor a 3 goluri.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele corporatiste în meciurile din faza a 2-a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.