Paula Herlo și Alex Dima (emisiunea ”România, te iubesc!”): ”Ne complacem în ce avem”

Un produs TV de succes, emisiunea „România, te iubesc!” de la PRO TV prezintă de 12 ani cele mai inedite reportaje, arătând lumii realitatea așa cum este ea. O echipă de jurnaliști se încăpățânează nu doar să tragă un semnal de alarmă, ci să schimbe lucruri! Paula Herlo și Alex Dima, doi dintre ei, au fost invitații matinalilor Marius Stoica și Alex Minculescu, venind cu povești despre noul sezon și discuții deschide despre vremurile prezente.

Despre situația actuală din România, Paul Herlo spune: ”Ideea că ne facem bine e o speranță, pe care am pus-o în niște pagini de carte.” Alex Dima completează: ”Cred că avem în genă să alergăm, să ne agităm.”

Dacă vrei să afli ce spune Paula Herlo despre cei care sunt subiectul reportajelor, ce întrebare aud cel mai des, ce județe fac subiectul reportajelor noului sezon, ce povestește Paula despre o vizită în comuna Budești din Călărași și Alex Dima despre județul Prahova, vezi VIDEO!

Cei doi spun: ”Noi suntem cu camera în Rec non stop. Camera are vreo 15 kg. și intrăm într-un birou și ni se mai spune „Stop! Stop! Cred că nu mă filmați cu vreo cameră ascunsă!” Duminica asta intrăm cu materialele ”Județe la stăpân” din Prahova. Acolo e Mircea Cosma, un adevărat stăpân al locului. Noțiunea de stăpânire li se potrivește ca o mănușă”. Iar Alex Dima explică: ”Spun în material că noțiunea de ”condamnat” a intrat acolo în mentalul public. Uite, pe 24 ianuarie am fost la Gorgota. I-am găsit acolo pe toți șefii din județ prinși în Hora Unirii. Iar la discurs chiar primarul localității îi spune „condamnatul” lui Mircea Cosma”.

Alex Dima punctează: ”Ne complacem în ce avem. Să vorbim de București, de exemplu. Tocmai am renunțat la ceva și am ales să poluăm. Și ce fac bucureștenii? Deci… Am filmat la Oradea și îmi spunea primarul că ani la rând a încercat să le ofere oamenilor tot felul de lucruri doar să repare clădirile. Când le-am oferit lucruri nu s-a întâmplat nimic. Când am început să le iau, s-au mișcat lucrurile. Nu vom face nimic dacă nu vor exista măsuri impuse!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.