Tensiunea creste in Campionatul de Fotbal in Sala Sports Events!

Dupa prima etapa din Faza 2 a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events , lucrurile s-au complicat si mai tare in lupta pentru titlu, cele 3 echipe fiind despartite acum de 2 puncte, astfel ca partidele devin din ce in ce mai importante, dar si mai tensionate.

Etapa din aceasta seara programeaza in play-off un nou derby Microsoft – Apa Nova, partida ce reprezinta pentru Microsoft poate una dintre ultimele oportunitati de a se pastra cu sanse reale in lupta pentru tilu, fata de celelalte oponente acestia urmand a avea la sfarsitul acestei etape un meci in plus disputat.

De cealalta parte, Apa Nova abordeaza duelul la adapostul celor doua puncte care o mentin in pozitia de lider si cu avantajul moral conferit de victoria obtinuta in ultimul meci disputat, insa nu se poate culca pe o ureche intrucat Genpact, a 3-a echipa angrenata in lupta pentru titlu, vine tare din spate, aratand o forma deosebita in ultimele partide.

In play-out, NTT Data are sansa sa faca uitata infrangerea mai putin scontata contra celor de la Radio Romania din prima etapa, insa pentru aceasta trebuie sa treaca de DXC Technology, o echipa cu evolutii oscilante in acest campionat, dar care a aratat ca atunci cand se mobilizeaza poate fi o nuca tare pentru orice adversar.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul tuturor meciurilor programate in aceasta etapa din faza a 2-a!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.