Derby pentru locul 1 in etapa a 3-a din play-off-ul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Etapa a 3-a a play-off-ului Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events ne asteapa cu un derby de zile mari, duelul dintre Apa Nova si Genpact fiind decisiv pentru ocuparea primului loc detinut in acest moment de Microsoft.

Mai avantajata in acest sens este Apa Nova care are atat varianta victoriei, cat si pe cea a egalului. In caz de victorie insa, campionii s-ar distanta la 2 puncte fata de locul 2 si ar compromite in mare masura sansele la titlu pentru cei de la Genpact.

Si egalul i-ar aduce pe cei de la Apa Nova pe primul loc, la egalitate de puncte cu Microsoft, dar cu golaveraj mai bun, situatie care ar face returul cu adevarat incendiar, cele 3 echipe fiind despartite in acest caz de doua puncte cu 3 etape inainte de final.

De cealalta parte, Genpact este echipa care vine tare din spate avand moralul ridicat datorita celor 4 victorii consecutive obtinute astfel ca nu e exclus sa repete figura frumoasa din debutul sezonului cand a invins ambele pretendente la titlu.

In play-out, situatia pare trasa la indigo, etapa din aceasta seara programand duelul locurilor 2 si 3, Radio Romania respectiv DXC Technology.

Ca si in play-off, NTT Data, liderul play-out-ului, sta in aceasta runda, insa are fata de competitoare un avans de unul, respectiv trei puncte. Totusi, etapa din aceasta seara va aduce in mare masura si aici o schimbare de lider, doar o victorie la limita a celor de la DXC Technology cu putine goluri marcate mentinand liderul pe pozitie fruntasa.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul tuturor meciurilor programate in aceasta etapa din faza a 2-a!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.