Retur incendiar în Faza a 2-a la Fotbal în Sală Sports Events!

După rezultatul de egalitate (3-3) consemnat runda trecută în partida dintre Apa Nova și Genpact, lupta pentru titlu a devenit și mai intensă, două echipe fiind la egalitate de puncte, iar cea de-a 3-a la doar două puncte în spate, astfel că returul se anunță unul incendiar.

Prima etapă programează un nou duel de foc aducând față în față Microsoft și Genpact. Aceștia din urmă au un ușor avantaj moral după cele două victorii obținute în disputele cu adversarul direct, ultima dintre ele fiind consemnată chiar în acest play-off. Totuși, o înfrângere astăzi este echivalentă cu ieșirea din luptă pentru titlu, astfel că ne așteaptă un duel pe viață și pe moarte.

De cealaltă parte, Microsoft promite și ea să dea totul în această partidă, fiind conștientă că o victorie astăzi, coroborată cu un rezultat de egalitate etapa viitoare, îi aduce matematic titlul mult dorit.

În play-out, Radio România abordează duelul cu NTT Data din postura de lider, având două puncte avans față de adversarul direct din această seară. Totuși, o eventuală înfrângere ar însemna coborârea pe locul 2, iar titlul de campioană a play-out-ului ar depinde și de jocul rezultatelor, astfel că ne așteaptă și aici o partidă la fel de disputată.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla deznodământul tuturor meciurilor programate în această etapă din faza a 2-a!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.