UPDATE: Încă 3 cazuri de coronavirus în București!

Update: Mai este un cetățean care a călătorit în Israel. În acest moment sunt 8 confirmări noi cu COVID-19.

…………………………………

Update: Au mai fost confirmate încă 4 persoane infectate cu virusul COVID-19. Este vorba despre 3 cetățeni care au călătorit în Israel, Germania, respectiv Marea Britanie și o persoană este un contact al primului infectat din București.

………………………………………

Încă 3 cazuri de coronavirus în România. Toata s-au confirmat la București. Este vorba despre băiatul, nora și nepotul bărbatului confirmat ieri.

Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că au fost testate pozitiv alte 3 persoane din București: „Încă 3 persoane cu test pozitiv de coronavirus în București! Fiul, nora și nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară bolnav de COVID 19. Multă sănătate! Putere medicilor și asistentelor de la Spitalul Victor Babeș.

Ancheta epidemiologica a DSP, pentru persoanele cu care au intrat în contact, continuă.

Se impun măsuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulanței, Smurd – ului, DSP cu toată aparatura și tratamentele necesare, igienă, dezinfecție, evitarea locurilor aglomerate, închiderea tuturor școlilor și grădinițelor până după Paște, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natură. Cooperare. Responsabilitate. Acțiune.”

La această oră sunt 2„0 de cazuri confirmate, 50 de oameni sunt în carantină li puțin peste 11 mii în autoizolare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.