Opera Comică pentru Copii ONLINE!

Opera Comică pentru Copii se aliniază măsurilor luate de Primăria Municipiului București, și astfel continuarea tuturor producțiilor și transmiterea acestora în regim profesional se va face ONLINE, live, la orele programate în stagiune.

În fiecare dimineață din timpul săptămânii, de la ora 10:00 „Ne jucăm la OCC” și descoperiți jocurile interactive de la Magazinul OCC. Începând cu ora 16:00, aveți ocazia să descoperiți cabinele și secretele unui machiaj de scenă, dar și alte surprize din spatele cortinei. Fiecare zi din timpul săptămânii trebuie să se încheie glorios, cu un zâmbet, iar propunerea este „Zâmbete la OCC”, la ora 20:00.

Iar la sfârșitul săptămânii sunt spectacole LIVE!

Sâmbătă de la ora 17:00 și duminică de la ora 11:00, din Sala Mare se va transmite cea mai recentă premieră „Cenușăreasa”, astfel încât copiii să poată urmări artiștii pe care îi apreciază și producțiile pe care le îndrăgesc la Opera Comică pentru Copii.

Din Salonul Mozart se va transmite sâmbătă, de la ora 10:00 spectacolul ,,6 mâini și un pian”.

Iar weekendul viitor, pe 21 martie, prin transmitere online, va avea loc o premieră: spectacolul de balet, „Scufița Roșie”, la Sala UnderGrant.

Deasemenea, coordonatorii Atelierelor Micul Artist vor avea transmisiuni și din cadrul atelierelor, astfel încât copiii să nu își întrerupă activitatea și să mențină legătura cu mentorii de care sunt atât de atașați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.