The Killers lansează single-ul „Caution”

The Killers a anunțat data lansării următorului album – 29 mai 2020 – „Imploding The Mirage”. Materialul, produs de către membrii trupei alături de Shawn Everett și Jonathan Rado, a fost înregistrat în Los Angeles, Las Vegas și Park City. Mai mult, albumul conține și o serie de colaborări cu Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel (War On Drugs), Blake Mills și Lucius, o premieră pentru The Killers, care nu a avut niciodată atât de multe feat-uri pe un material discografic.

Primul single de pe album, „Caution”, evocă ambiția trupei de a reinventa sunetul pieselor, aducând un refren ce seamănă cu un imn, cu care ei au devenit sinonimi. Cântecul conține și un solo de chitară marca Lindsey Buckingham.

Încă din 2004, când The Killers a debutat cu „Hot Fuss”, trupa a vândut peste 28 de milioane unități, a fost headliner la numeroase festivaluri de pe întreg mapamondul și a primit numeroase trofee. Anteriorul album al trupei a fost no. 1 în topul Billboard și a fost lansat în 2017. „Wonderful Wonderful”, o scrisoare de dragoste dedicată soției lui Brandon Flowers în perioada când s-a confruntat cu depresie.

„Imploding The Mirage”, noul album, este ca lumina după întuneric; depasirea depresiei și tristeții, trecând la celebrare. Un album despre iubirea eternă, perseverență și puterea câștigată prin intermediul legăturilor familiale și de prietenie, în astfel de momente.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.