Opera Comică pentru Copii – platformă nouă de vizionare a spectacolelor şi evenimentelor

Prima aplicaţie de vizionare a spectacolelor şi a evenimentelor va fi introdusă în curând de Opera Comică pentru Copii.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Opera Comică pentru Copii va debuta prin a transmite online o premieră: spectacolul de balet ‘Scufiţa Roşie’, la Sala UnderGrant, debutul regizoral pentru Andreea Soare. Duminică, de la aceeaşi oră, va fi transmisă opera pentru copii, ‘Hansel şi Gretel’.

De asemenea, prin intermediul noii aplicaţii, vor putea fi urmărite zilnic spectacole din repertoriul OCC şi programe în premieră, printre care ‘Poveşti cu Felicia’, ‘Fabule cu Nino’, ‘În spatele cortinei’, ‘Filme de 10’.

„Ştim că această platformă nu va putea înlocui atmosfera minunată din sălile de spectacol, din foaier, din curtea şi din atelierele noastre, dar promitem să revenim cât de curând va fi posibil şi abia aşteptăm să vă revedem cu mic, cu mare la Opera Comică pentru Copii! Până atunci, ne dorim să ţinem legătura online şi sperăm să duceţi vestea mai departe, astfel încât să aducem bucurie în cât mai multe case ale românilor din ţară şi străinătate în aceste vremuri de încercare şi curaj”, a declarat Felicia Filip, managerul instituţiei.

Abonamentul lunar va avea preţul de 30 de lei şi va oferi acces nelimitat pentru fiecare familie la toată biblioteca de spectacole şi programe, precizează organizatorii.

Totodată, la OCC, se va adopta şi ‘gift subscribe’, un fel de ‘bilet în aşteptare’ pentru aplicaţia care urmează a fi lansată.

„La fel ca la ‘biletele în aşteptare’, Opera Comică pentru Copii va dubla suma, astfel încât să existe doi beneficiari la fiecare ‘abonament online’ oferit de spectatorii generoşi”, informează institutia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.