Firea a delegat o serie atributii viceprimarului Aurelian Bãdulescu!

Aurelian Bădulescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a delegat o serie atributii viceprimarului Aurelian Bãdulescu, a anuntat astazi un comunicat de presã al PMB.

Potrivit PMB, având în vedere faptul cã, în aceasta perioadã, reprezentantii Primãriei Capitalei trebuie sã participe simultan la mai multe comandamente de urgentã sau sedinte operative si pentru cã, potrivit legislatiei în vigoare, decidentii trebuie sã aibã calitatea oficialã sã ia anumite hotãrâri în timp scurt, primarul general, Gabriela Firea, a delegat o serie de sarcini viceprimarului Aurelian Bãdulescu, astfel încât toate mãsurile sã poata fi luate în timp real, legal si eficient.

‘Nu fug si nu am fugit niciodatã de responsabilitãti, am semnat acest document de delegare, astfel încât si viceprimarul Capitalei, Aurelian Bãdulescu, sã poatã lua decizii oficiale rapid, în timp real. Astfel, având în vedere multitudinea de probleme de rezolvat, ne completãm si putem participa amândoi, prin rotatie, la sedintele Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgentã, la comandamentele de la spitale sau directii sociale, la preluarea persoanelor în carantinã etc. Resping ferm aceste acuzatii si consider cã nu este momentul speculatiilor si atacurilor fãrã sens’, a precizat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.