Spectacolul lui Radu Afrim, ”Despre oameni si cartofi” , transmis, diseară, online

Sursa foto: TAM

Spectacolul poate fi văzut de la ora 19:00, online, pe pagina Teatrului Andrei Mureșanu: https://www.facebook.com/teatrulandreimuresanu/

”Am convingerea că se potrivește vizionării online mai ales că montajul video e făcut de cei doi artiști video cu care am lucrat la spectacol Levente Vargyasi și Ördög-Gyárfás Ágota”, a anunțat regizorul, pe contul său de socializare.

Radu Afrim a făcut și precizarea că e vorba de o înregistrare realizată la avanpremieră, iar de atunci spectacolul a avut parte de câteva modificări.

Spectacolul a fost prezentat și la București, anul trecut, în cadrul Festivalului Național de Teatru.

E o combinație de performance și film documentar – interviurile cu membri ai unor familii de romi, care și-au pierdut rudele într-un accident, când se întorceau de la cules de cartofi. Erau nouă zilieri și erau transportați cu o remorcă. Acest crunt episod de viață este adus, după 6 ani de la momentul producerii lui, pe scena Teatrului Andrei Mureșanu, de Radu Afrim.

În distribuție o veți regăsi pe Flavia Giurgiu, actrița cu care a colaborat, ulterior, la TNB, în spectacolul său ”Trei surori”.

Și încă o mențiune importantă: spectacolul este transmis în regim live, nu poate fi accesat ulterior.

Puteți viziona și alte producții ale acestui teatru și în serile următoare, iar pentru cei mici, spectacolele intră pe pagina de Facebook a teatrului, începând cu ora 11:00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.