UPDATE: Amenzi în Capitală!

Update: În urma acțiunilor desfășurate ieri, începând cu ora 12:00, polițiștii au depistat 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei.

Acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.404.297 de lei.

…………………………..

34 de persoane care nu au respectat interdicțiile de circulație instituite de ieri, în Capitală, au fost sancționate cu amenzi de 44.400 de lei.

De la intrarea ăn vigoare a Ordonanței militare nr. 3/2020, echipajele Poliției Locale au acționat, alături de Poliția Capitalei, pentru depistarea persoanelor care și-au părăsit locuințele fără justificare încălcând, astfel, măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Astfel, de ieri, de la prânz, au fost verificate documentele de deplasare a peste 1100 de persoane, 34 dintre acestea neputând justifica motivul părăsirii locuinței. Persoanele în cauză au fost sancționate, cuantumul amenzilor fiind de 44.400 de lei.

În cursul nopții, agenții Poliției Locale București au depistat, în timpul misiunilor de patrulare, șase persoane fără adăpost care se ascundeau în barăci improvizate. După identificarea acestora, oamenii au fost preluați de către asistenții sociali ai Primăriei Capitalei și transportați la un adăpost de noapte din Sectorul 4.

Miercuri, de la ora 12:00, a intrat în vigoare Ordonanța Militară nr 3 care interzice deplasarea persoanelor și ieșirea din casa pe timpul zilei, fără motive neîntemeiate.

Nerespectarea interdicției se sancționează cu amenda cuprinsă între 100 de lei și 5.000 de lei, pentru persoanele fizice, și între 1.000 de lei și 70.000 de lei pentru persoanele juridice.

Autor: Adelina Tocitu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.