3 angajați confirmati, 113 angajați izolați de la serviciile de ambulanta! 45 de angajați de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov 

COMUNICAT DE PRESĂ

Conducerea Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România solicită Guvernului României și Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, ca să asigure echipamentul necesar de protecție pentru Serviciile Publice de Ambulanță la nivelul necesarului, astfel ca personalul operativ de intervenție din Serviciile Publice de Ambulanță să poată folosi echipamentul de protecție individual complet la toate intervențiile începând cu 01 aprilie a.c., altfel activitatea serviciiilor de ambulanță se va bloca în maxim două săptămâni din lipsa de echipamente și de decimarea capacității de intervenție.

ATENȚIE !!!!!
La această dată, în Serviciile Publice de Ambulanță avem confirmați pozitiv cu COVID-19 un număr de 3 angajați, iar izolați avem în total 113 angajați, din care 68 de angajați în 22 de județe și 45 de angajați în Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.
Pentru a păstra operativitatea în intervenții, solicităm de urgență în prima etapă testarea întregului personal din serviciile de ambulanță din județele care au angajați în izolare, și în etapa a doua, în toate Serviciile Publice de Ambulanță.
Totodată, facem apel la toate persoanele juridice și fizice care pot, să vină în ajutorul Servicilor Județene  de Ambulanţă și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov cu materiale de curățenie și dezinfecție și echipamente de protecție specifice.
Apel la solidaritate!
„Ca să vă putem ajuta la nevoie, avem nevoie ACUM de ajutorul dumneavoastră!!”

Președintele FNSAR, în numele personalului din Serviciile Publice de Ambulanță, Gheorghe Chiș.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.