Primăria Sectorului 1 prelungește suspendarea activității cu publicul

arhiva

Suspendarea activității cu publicul în cadrul Primăriei Sectorului 1 se prelungește până la încetarea stării de urgență. Măsura a fost luată pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID-19.

În această perioadă activitatea de relații cu publicul pentru persoanele fizice și juridice se va desfășura numai prin telefon, prin corespondență poștală sau electronică. Se pot depune cereri, reclamații, sesizări, petiții pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro; prin poșta la adresa Bulevardul Banu Manta nr. 9 sau folosind rubrica specială de sesizări disponibilă pe site-ul www.primariasector1.ro.

Tot până la încetarea situației de urgență se prelungește suspendarea audiențelor, convențiilor de practică încheiate cu instituțiile de învățământ și desfășurarea tuturor comisiilor, comisiilor tehnice sau oricăror alte activități care implică interacțiunea cu persoane din exteriorul Primăriei Sectorului 1.

Inițial aceste măsuri fuseseră dispuse pentru perioada 12 martie – 27 martie inclusiv.

Totodata, pentru limitarea riscului de contaminare cu COVID-19, se prelungește și suspendarea programului cu publicul al Administratiei Domeniului Public Sector 1 până pe 16 aprilie, cu posibilitatea prelungirii acestui termen.

În aceasta perioada persoanele interesate pot depune cereri, reclamatii, sesizări, petiții pe adresa de e-mail secretariat@adp-sector1.ro, prin poșta la adresa Bulevardul Poligrafiei nr 4, Sector 1 sau folosind rubrica specială de sesizări disponibilă pe site-ul adp-sector1.ro.

Impozitele pe clădiri, pe teren și pe mijloacele de transport pot fi plătite cu bonificație până pe 30 iunie inclusiv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.