Spitalul Grigore Alexandrescu a primit un ventilator de suport respirator!

Sursa foto: Salvati Copiii Romania

Spitalul Grigore Alexandrescu din București a primit un ventilator de suport respirator performant, în valoare de 37.500 de euro, se arată într-un comunicat de presă trimis de organizația Salvați Copiii România. Unitatea medicală a activat Fondul de urgență deschis de Salvați Copiii România pentru întărirea capacității sistemului medical românesc în lupta cu pandemia de coronavirus. Astfel, organizația a reușit să doteze spitalul cu un ventilator indispensabil unei îngrijiri adecvate a patologiilor respiratorii.

Alte șapte spitale din București și din țară au primit, săptămâna trecută, aparatură și
echipamente medicale, achiziționate din fondul de urgență deschis de Salvați
Copiii România.

Până acum, 50 de spitale (maternități, secții de pediatrie, secții de neonatologie, secții de terapie intensivă) au solicitat echipamente de protecție, consumabile și aparatură medicală vitală, în valoare totală de 3 milioane de Euro.

Salvați Copiii România a deschis un fond de urgență pentru sprijinirea imediată a sistemului medical. Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083, unde vor fi centralizate contribuțiile companiilor și ale tuturor celor care pot să sprijine întărirea sistemului medical românesc.

Persoanele fizice care vor sa ajute pot dona AICI.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.