Simona Halep duce dorul turneelor din circuitul WTA

Sportiva din Constanţa s-a refăcut în totalitate după accidentările din ultima perioadă, dar încă nu se poate antrena pe terenul de tenis.
A doua jucătoare a lumii îşi dorea o pauză după turnee la care a participat săptămână de săptămână, dar acum a început să ducă dorul concursurilor şi a călătoriilor prin toate colţurile lumii. „Nu am atins racheta de la finala de la Dubai. Am zis că e mai bine să mă rup de tot, să mă odihnesc, am spus să las tenisul o perioadă deoparte ca să mă aerisesc de tenis pentru că au fost 10 ani la un nivel foarte înalt şi săptămână de săptămână am avut turneu. O să mai stau câteva săptămâni până o să mă apuc din nou. Mi-e dor de turnee chiar dacă începuse să îmi fie din ce în ce mai greu să călătoresc. Simt lipsa lor și simt lipsa energiei, a adrenalinei pe care am avut-o zi de zi în acești ani”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Câştigătoarea ultimelor ediţii de la Roland Garros şi Wimbledon, a mai spus că îi este dor de staff-ul ei şi că ţine legătura în fiecare zi cu Darren Cahill și cu ceilalţi membrii ai echipei.
„Îmi lipsește echipa, îmi e dor de ei, comunicăm des, chiar zilnic pentru că eu trebuie să fiu cât se poate de în formă. E foarte greu dacă îmi pierd pregătirea să îmi revin, aşa că am grijă şi respect programul 100%.
Darren e foarte bine, îmi trimite şi poze cu familia, ei au alte condiţii acolo şi e mult mai uşor să joace tenis. Arti are 3 copii, e foarte ocupat. Toţi sunt bine, sănătoşi şi aşteaptă şi ei cu nerăbdare să ne apucăm din nou de turnee”, a mai adăugat Simona Halep pentru acelaşi post de televiziune.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.