Mai putine apeluri la Ambulanta, de Paste

Numarul persoanelor care au apelat Serviciul de Ambulanta in aceste zile, a scazut cu 16% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Anuntul a fost facut de Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), Alis Grasu. Ea a spus ca in ultimele 36 de ore, 1.383 de persoane au apelat la numărul de urgenţă 112.

„Dintre acestea, 959 de persoane au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben. Au fost şi 280 de persoane care au avut urgenţe digestive pentru care au solicitat ambulanţa. O parte dintre aceste afecţiuni digestive nu au fost neapărat excese, ci persoane care nu au tolerat foarte bine preparatele de Paşte”, a declarat Alis Grasu pentru AGERPRES.

Alis Grasu a explicat că scăderea numărului persoanelor care au apelat la ambulanţă se datorează faptului că oamenii au stat în autoizolare şi nu mai sunt atât de multe afecţiuni respiratorii sezoniere.

„Probabil că nu mai sunt aşa de multe afecţiuni respiratorii sezoniere şi cred eu că, de data aceasta, oamenii au fost mai cumpătaţi”, a precizat Alis Grasu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.