Grupul de comunicare strategica- Nu intra in discutie „carantinarea Bucureștiului”

Sursa foto: Inquam Photo

DEZMINȚIRE:
Având în vedere vehicularea prin intermediul unor publicații online de informații false referitoare la ipoteza unui „scenariu 5” în contextul epidemiei de COVID-19, precum și a unei presupuse măsuri de „carantinare a Bucureștiului”, Grupul de Comunicare Strategică este abilitat să facă următoarele precizări:

1. NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta activării unui presupus „scenariu 5”, această sintagmă este o speculație fără fundament în realitate.
2. NU a fost pusă în discuție sau enunțată la nivelul autorităților varianta „carantinării Bucureștiului”, iar această ipoteză a mai făcut obiectul unei dezmințiri anterioare.

Reiterăm apelul către instituțiile de presă de a nu pune în circulație informații sau ipoteze care nu beneficiază de confirmări din surse oficiale, întrucât acestea pot genera atitudini și comportamente sociale nejustificate în raport cu situația în fapt.

1 COMENTARIU

  1. Nu exista verbul a carantina in nici macar o limba! Exista substantivul feminin carantina! Zero gramatica, zero decizie, zero responsabilitate! Zero barat! Doar ne facem ca lumptam impotriva Covid-19 si cheltuim bugete, doar deh … s-au alocat!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.