Novak Djokovic s-ar putea retrage

Actualul lider mondial Novak Djokovic se află în tabăra contestatarilor vaccinării contra noului coronavirus. El a lăsat de înțeles că ar fi dispus să se retragă din tenis, dacă vaccinarea va deveni obligatorie pentru a putea călători.

„Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va deveni obligatorie vaccinarea, va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură cu această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.
Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediată după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă nu există un vaccin”, a spus Novak Djokovic într-o discuție pe Facebook cu mai mulți sportivi din Serbia.

Reacția dură a lui Djokovic, a venit imediat după ce mai multe nume importante din tenisului mondial au cerut să nu fie reluate concursurile, până când toți jucătorii nu vor fi vaccinați. Unul dintre susținătorii vaccinării este Amelie Mauresmo, fostă număr 1 WTA, care a declarat de curând că : „Nu avem vaccin = Nu avem tenis !”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.