Bianca Andreescu lăudată de Andy Roddick

Sportiva din Canada care se află acum pe locul 6 WTA, s-a arătat surprinsă de faptul că marele campion Anddy Roddik, a lăudat-o după câştigarea turneului de Grand Slam de ls US Open.
Jucătoarea de origine română se simte mândră că agresivitatea ei din teren îi aduce victorii în marile turnee, iar porecla de ,,Street Fighter” nu face decât să o onoreze, a declarat Bianca Andreescu pentru Tennis Channel.

„Am fost impresionată să aud ceea ce a spus Andy despre mine. El e o voce autorizată care are experienţa pentru a vorbi despre emoțiile și stilul fiecărui jucător”, a mai spus Bianca Andreescu.
Jucătoarea de 19 ani stabilită acum în Canada, mai precizat că perioada de carantină este una dificilă. Ea spune că trebuie să rămâi concentrat pentru ceea ce ai de făcut, dar şi pentru a te menţine în formă din punct de vedere fizic.
„Nu e ușor în carantină din punct de vedere mental, încerc să rămân focusată pe ceea ce contează. Succesul depinde foarte mult și de proiecțiile pe care ți le faci. De felul în care te imaginezi la un moment dat. Așa s-a întâmplat și la New York, mi-am imaginat succesul”, a declarat Bianca Andreescu pentru Tennis Channel.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.