De Zilele Aniversare Litera câștigă Kitul cititorului!

3, 2, 1 Start! Zilele Aniversare Litera au început și nu oricum! Reduceri între 40% și 80% la toată oferta Litera, kitul cititorului cadou la fiecare comandă și ebookuri gratuite! Doar pe www.litera.ro!

Cea mai controversată carte a anului 2020, bestsellerul absolut, Pământ american, de Jeanine Cummins, face parte din kitul cititorului cadou pentru tine la orice comandă pe www.litera.ro de zilele aniversare! Cartea vine la pachet cu un tote bag de pânză cu un mesaj inspirațional pentru toți iubitorii de cărți și un semn de carte aniversar!

Aculta BucurestiFM, prinde concursul Litera si din 6 pana pe 8 mai poti castiga Kitul cititorului!

litera

Descoperă recomandările Litera, află ce îți place din peste 2000 de bestselleruri, noutăți ale anului 2020, cărți premium, must read și cărți pentru copii!
Fie că ești cititor de carte tipărită, de ebookuri, sau ambele, ai o listă de 10 titluri pe care le poți descărca gratuit pentru lectură, cadou! În plus, ai peste 500 de titluri in format ebook cu care poți să îți completezi colecția, toate cu reducere 50%.

Intra pe pagina de Facebook a Editurii Litera, într-o comunitate mare de cititori de cursă lungă, să îți găsesti cartea potrivită! Litera devine librarul tău personal, în online!

Stai conectat si poti câștiga cărți Litera pentru un an întreg sau să participi la o nouă provocare literară – leapșa aniversară!

Hai pe www.litera.ro să îți alegi ce citești!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.