În perioada următoare, lumea va călători pe distanţe mici!

Foto: Alina Bogoi

Turismul românesc are o şansă de relansare în următoarea perioadă!

Turiştii români vor călători pe distanţe scurte, pentru a putea reveni uşor la locuinţele lor, este de părere secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei care conduce Direcţia Generală Turism, Răzvan Pîrjol.

”Toată lumea speră (să se reia turismul în România, n.r.) şi nu cred că cineva îşi imaginează că altcineva îşi doreşte să stăm cât mai mult în casă şi să nu reîncepem consumul produsului turistic românesc.

Părerea mea este că viitorul, cel puţin imediat, va fi mai mult digital şi local, cred că lumea va călători pe distanţe mici sau suficient de scurte încât să poată reveni cu uşurinţă acasă.

Deci cred că turismul intern românesc are o şansă de relansare. Cred că este fundamental să putem, în primul şi în primul rând, asigura această idee de siguranţă a destinaţiei, iar ulterior, în cadrul siguranţei destinaţiei, să asigurăm siguranţa cu diferiţi operatori”, a afirmat Răzvan Pîrjol, la Digi 24.

Secretarul de stat a precizat că momentul în care turismul va fi reluat în România va fi stabilit de autorităţile care monitorizează pandemia de coronavirus.

De asemenea, secretarul de stat din Ministerul Economiei a apreciat că România are în prezent pentru turiştii străini imaginea unei destinaţii sigure din punct de vedere sanitar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.