Selly: „Proiectul 5Gang nu va ține la nesfârșit”

Vloggerul Selly a fost invitatul lui Răzvan Petre de la București FM și al Rodicăi Boariu de la Radio Târgu Mureș, în ediția de colecție a emisiunii de vineri (29 mai) De 10X România.

În ciuda faptului că această perioadă de izolare nu l-a ajutat prea mult, Selly a început un proiect nou ce va fi dezvoltat pe viitor: „M-am apucat să fac o emisiune cu care am planuri foarte mari pe viitor, se numește „Selly Show Live”. Am făcut un canal separat pentru ea, care a ajuns la 100.000 de abonați. E un fel de podcast cu divertisment, e un mix foarte tare și fac asta marțea și joia pe canalul meu de youtube. Pe viitor am mari planuri cu ea, vreau să fie o emisiune serioasă. Lipsa socializării, a mișcării, a mersului prin oraș te face să-ți pierzi complet productivitatea și creativitatea”.

Vlogger și cântăreț, Selly este urmărit de peste 2 milioane și jumătate de fani pe Youtube, de 1 milion și jumătate pe Instagram, anul trecut fiind în Top 10 al canalelor video din țară. Deși este conștient de impactul pe care îl are asupra fanilor săi, Selly cred că fiecare alege ce vrea din proiectele lui: „Eu cred că îi inspir prin ideea de a-ți urmări scopurile, de a face de mic ceea ce îți dorești, cred că asta este ceea ce las în urmă. Nu cred că sunt nici cel mai amuzant, nici cel mai de treabă, dar probabil că sunt unul dintre cei mai muncitori și cumva asta încerc să le insuflu și celor mici. La fiecare concert la care noi mergem, le spunem la final, că e bine să-ți găsești de mic un hobby, să crezi în treaba asta și zi de zi să încerci să fii mai bun în treaba respectivă. Nu vrei să ajungi în situația în care să termini 12 clase și să nu ști la ce facultate vrei să mergi, să nu ști ce îți place, ce vrei să faci în viață”.

Deși proiectul 5Gang a început ca o joacă, a generat rezultate foarte bune. Cu toate astea, Selly a spus în emisiunea De 10X România că este conștient că muzica nu este zona în care se va dezvolta pe viitor.
„Noi facem muzică la caterincă, la mișto. Ce facem noi cu 5Gang este o joacă, ce a generat rezultate foarte bune din toate punctele de vedere. Noi ne distrăm destul de mult atunci când mergem în studio, nu prea ținem cont de reguli muzicale, facem ce ne taie capul. Proiectul 5 Gang nu va ține la nesfârșit, la un moment dat proiectul se va sfârși. După aceea eu nu cred că voi mai face ceva pe plan muzical. Eu iubesc zona de divertisment, îmi place să scriu filme, scenarii, imi place să ascult muzica, nu să o fac”.

Selly își dorește o carieră în zona divertismentului, motiv pentru care a hotărât să urmeze cursurile unei facultăți private din București, pe model american, deoarece vrea să se dezvolte în zona de leadership.

Emisiunea De 10x România a fost realizată de București FM și de Radio Tg Mureș și a fost transmisă în toată rețeaua Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.