VIDEO: Ludovic Orban – deșertificarea și poluarea ne pun în pericol să dispărem ca specie!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului premierul Ludovic Orban a atras atenția asupra necesității protejării mediului înconjurător.

Ludovic Orban a reiterat importanța protejării mediului, cu atenționarea asupra riscurilor pe care activitățile industriale le aduc permanent naturii: „De câteva sute de ani omul a intrat în război cu natura, războiul declarat tuturor celorlalte forme de viață pentru obiective de natură economică fie de asigurare a confortului ducând la o gravă deteriorare a casei noastre, a mediului!
Fenomene precum deșertificarea, poluarea aerului sau poluarea apei, precum și alte forme de distrugere a habitatelor naturale ne-au pus într-o poziție în care dacă nu ne schimbăm atitudinea suntem în pericol să dispărem ca specie!”.

Premierul Ludovic Orban a participat alături de Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor și de Adi Croitoru, Președintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, la sărbătorirea Zilei Internaționale a Mediului în „situl Natura 2000 Pădurea și lacul Cernica”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.