România, pe locul 57 în topul celor mai sigure țări de vizitat pe timp de pandemie!

România ocupă locul 57 în topul celor mai sigure țări de vizitat în această perioadă, arată un raport citat de revista Forbes. Țara noastră nu a înregistrat foarte multe cazuri de coronavirus comparativ cu alte state, acest lucru asigurându-i actuala poziție în clasament.

În total, au fost analizate 200 de țări din lume. Topul este condus de Elveția, care a fost desemnată cea mai sigură țară atât din Europa, cât şi din lume. Pe locurile imediat următoare se află Germania şi Austria. La polul opus se situează Macedonia de Nord, Albania şi Belgia.

În acest moment, zonele cu cel mai mare risc de contaminare cu noul coronavirus din lume sunt Africa și America de Sud, precum și unele țări din Orientul Mijlociu și Asia.

România este devansată în acest clasament de toate ţările vecine sau din zonă: Bulgaria, Serbia, Grecia, Cehia, Ungaria sau Polonia.

Ungaria se situează pe locul 6, ceea ce îi conferă o imagine foarte bună în acest context. În mod paradoxal, Italia se situează pe locul 28, în faţa României, deşi gravitatea epidemiei a fost una din cele mai mari din Europa. În lume, România ocupă locul 57, devansând SUA, locul 58.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.