Momente de reculegere, la meciurile de fotbal din România!

Meciurile de fotbal rămase de disputat din sezonul 2019-2020 vor începe cu un moment de reculegere în memoria românilor decedați din cauza noului coronavirus, a anunțat Federația Română de Fotbal, citată de Agerpres.

”Comitetul Executiv de Urgență al FRF a aprobat astăzi, 9 iunie 2020, ca înaintea începerii oricărui joc oficial aferent sezonului în derulare, să se pastreze un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedați în urma pandemiei de COVID-19”, se arată pe site-ul FRF.

Decizia a fost luată în contextul în care, de la începutul pandemiei de coronavirus și până în prezent, în România s-au înregistrat 1.354 de decese cauzate COVID-19.

Tot astăzi, Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a decis că, pe durata meciurilor care se vor disputa în actualul sezon fără spectatori, cluburile din România vor putea difuza la stațiile de amplificare cântece si scandări ale galeriilor.

Amintim că de la 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea competițiilor sportive în aer liber (cu excepția sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități.

Liga I urmează să se reia la 12 iunie, iar Liga a II-a va redebuta la 4 iulie. De asemenea, finala Cupei României a fost programată pe 22 iulie. Atât Liga I, cât și Liga a II-a se vor încheia la 1 august, urmând ca barajul de promovare/menținere în Liga I să se dispute în dublă manșă, în datele de 5 și 8 august.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.