Programări online pentru controale medicale la Centrul Multifuncțional „Sf. Nectarie”!

Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” pune la dispoziția cetățenilor o gamă largă de specialități medicale, în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Controalele medicale anuale recomandate de către specialiști pentru persoanele adulte sunt: Ginecologie, Medicină internă, Cardiologie, Oftalmologie, Endocrinologie, ORL,Testul DEXA – pentru depistatea osteoporozei, Dermatologie, Gastroeterologie, Stomatologie.

Nici sănătatea celor mai mici membrii ai familiei nu trebuie neglijată, iar un control la Pediatrie este posibil în Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”.

Psihologia clinică nu trebuie ocolită – fie că părinții au nevoie de informații despre dezvoltarea cognitivă sau comportamentală a copilului sau au suspiciuni privind nivelul acestuia de dezvoltare sau doar caută sfaturi pentru a obține rezultate mai bune, adaptate temperamentului copilului lor.

Pentru școlari se recomandă controlul oftalmologic din doi în doi ani, chiar dacă nu poartă ochelari și nu au probleme de vedere, iar o vizită la cabinetul stomatologic este obligatoriu dacă vrem un zâmbet frumos pe chipul copilului.

Din grijă pentru oameni, Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” respectă întocmai măsurile de conduită responsabilă, în conformitate cu deciziile Direcției de Sănătate Publică, asigurând implementarea corectă a procedurilor de prevenție pentru limitarea răspândirii virusului Sars-Cov2.

Pentru un control medical Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr. 81, face programări de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 la numerele de telefon: 031.9593 și 0726.150.250 sau puteți fixa o programare online pe site-ul www.nectarie6.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.