Sectoare ale DN 24C, DN 29A și DN 66, închise circulației rutiere!

Sectoarele DN 24C, Rădăuți Prut, și DN 29A, Rădăuți Prut – Rediu, județul Botoșani, sunt închise circulației auto, pe fondul revărsării apelor râului Prut și inundării carosabilului începând din noaptea de 25/26 iunie, ora 00:20. Traficul este deviat pe drumurile sătești din proximitate.

În zonă, sunt mobilizate echipe ale districtelor de drumuri naționale Darabani și Manoleasa care sunt pregătite pentru asigurarea circulației (curățarea carosabilului de aluviuni), imediat după retragerea apelor.

De asemenea, începând din dimineața zilei de 25 iunie, de la primele informații privind viitura de pe Prut pe teritoriul României, echipele DRDP Iași de la toate Secțiile de Drumuri Naționale (SDN) și districtele situate de-a lungul râului Prut, până la Galați, sunt mobilizate și pregătite să intervină, în caz de inundații, după cum urmează: SDN Iași – 10 lucrători, 5 autoutilaje; SDN Bârlad – 15 lucrători, 5 autoutilaje; SDN Galați – 30 lucrători, 5 autoutilaje, în caz de nevoie existând posibilitatea suplimentării acestora.

Astăzi, începând cu ora 11:15, CNAIR împreună cu Poliția Rutieră au instituit măsura închiderii circulației rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 66, între Bumbești Jiu și Petroșani din cauza unei viituri generate de creșterea foarte mare a debitului râului Jiu.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.