Se pun în vânzare biletele pentru concertele online ale Concursului Internaţional “George Enescu”

Acestea pot fi cumpărate de marţi, 13 iulie. Concursul Internaţional “George Enescu” are loc în perioada 29 august – 20 septembrie.

Luna viitoare, în funcţie de situaţia sanitară din Bucureşti, organizatorii vor decide împreună cu autorităţile de resort dacă va fi permis şi accesul publicului în sala Ateneului Român.

Achiziţia biletelor şi a abonamentelor se va face de pe site-ul www.festivalenescu.ro, prin intermediul platformei Eventim, sau direct de pe site-ul Eventim.

Elevii, studenţii şi profesorii de la şcolile, liceele şi universităţile de muzică vor avea acces gratuit, pe baza unui mecanism care va fi anunţat ulterior.

Abonament integral, care acoperă 28 de evenimente de muzică clasică, costă 99 de lei, cel parţial, care acoperă 10 evenimente de muzică clasică, este 89 de lei, iar biletul individual, pentru un singur concert  sau un recital extraordinar este 29 de lei pentru trei IP-uri diferite.

Concertele vor fi vizionate pe platforma Concursului Enescu, accesibilă din momentul începerii evenimentului pe www.festivalenescu.ro.

Intrarea pe platforma video se va face utilizând codul de acces înscris pe bilet.

Organizatorii Concursului au luat măsurile necesare pentru a proteja sănătatea atât a artiştilor care vin în România, cât şi a publicului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a schimba formatul unor evenimente şi după caz, de a amâna sau anula anumite evenimente din cadrul Concursului Enescu, în cazul în care astfel de măsuri ar fi necesare în contextul generat de evoluţia pandemiei Covid-19.

În cazul anulării concursului, din motive de forţă majoră, banii vor fi returnaţi cumpărătorilor, iar taxele de înregistrare vor fi restituite concurenţilor.

Programul complet al concursului poate fi consultat pe www.festivalenescu.ro.

Listele complete ale concurenţilor care intră în concurs, la cele trei secţiuni, pot fi găsite pe www.festivalenescu.ro, la secţiunea „Rezultate”.

Concursul George Enescu funcţionează ca o platformă internaţională de lansare pentru viitorii interpreţi de marcă ai lumii şi de promovare a lucrărilor marelui muzician român. Ediţia 2020 a Concursului are patru secţiuni – vioară, violoncel, pian şi compoziţie şi are programate 28 de concerte şi recitaluri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.