FCSB este prima finalistă a Cupei României!

Sursa realitatea.net

FCSB s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo cu 1-0.

Meciul s-a jucat pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă a semifinalelor. FCSB s-a impus prin golul înscris de Adrian Petre (2), din centrarea lui Darius Olaru, la capătul unui contraatac.

FCSB, care are în palmares 22 de Cupe ale României, va juca prima sa finală din 2015, când se impunea în faţa Universităţii Cluj cu 3-0, pe Arena Naţională.

În ultimul act, programat pe 22 iulie, la Ploieşti, FCSB va întâlni o formaţie care va juca în premieră o finală, Politehnica Iaşi sau Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Sepsi OSK s-a impus cu 5-1 în prima manşă a semifinalei, iar mâine, de la ora 20:00, în Copou, se va juca manşa secundă.

FCSB, care a făcut un pas mare spre finala Cupei României la fotbal după ce a dispus cu 3-0 de Dinamo în prima manşă a semifinalelor, a aliniat astăzi o echipă cu tânărul portar Răzvan Udrea titular.

În absenţa lui Andrei Vlad, Udrea a apărat în premieră la echipa mare într-un meci oficial. Rezerva sa a fost Toma Niga.

Ovidiu Popescu a jucat în centrul apărării, alături de Andrei Miron.

Dinamo a optat să îşi menajeze o serie de jucători pentru meciul următor de campionat. Astfel Valentin Lazăr şi Deian Sorescu au fost rezerve, iar Mattia Montini, Alexandru Răuţă, Diego Fabbrini sau Filip Mrzljak nu fac parte din lot.

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut o modificare în brigada de arbitri, în care asistentul Marius Nicoară din Băile Herculane a fost înlocuit de Comisia Centrală a Arbitrilor cu Vasile Marinescu din Bucureşti, având în vedere că rezultatul testului COVID-19 al primului nu a ajuns în timp util.

Conform Protocolului de Reluare a Competiţiilor, în fiecare oraş în care se dispută un meci de fotbal este alocat un arbitru de rezervă, în cazul în care unul dintre cei patru arbitri din brigada desemnată pentru partida respectivă nu va putea participa.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.