Festivalul International de comedie „Film 4 Fun” se muta online

arhivă

Cea de-a 12-a editie a evenimentului cinematografic anual, gazduit de statiunea Sinaia, va avea loc, in mod exceptional, pe site-ul festivalului, Film4Fun.ro, in perioada 30 iulie – 2 august.

„Festivalul de film de comedie ‘”ilm 4 Fun” este un eveniment de suflet pentru Sinaia şi regret că anul acesta nu o să se desfăşoare cu public, în locaţiile deja consacrate: Casino Sinaia, Centrul Cultural Carmen Sylva sau la Muzeul oraşului Sinaia – Castelul Ştirbey. Mă bucur, în schimb, că partenerii noştri de la Asociaţia Cine Remember au reuşit să mute evenimentul în mediul online, reunind atâtea producţii impresionante de scurtmetraj”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

Selectia festivalului include 48 de pelicule din 20 de tari, alese din 890 de productii inscrise de pe tot mapamondul.

Intre 30 iulie şi 2 august, comediile vor putea fi vizionate online pe site-ul Film4Fun.ro, iar spectatorii vor avea sansa de a-si vota filmul preferat pentru Premiul Publicului.

Competiţia ‘Film 4 Fun’ va fi jurizats de trei experţi, care vor acorda premiile pentru Cel mai bun scurtmetraj, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu.

Gala de premiere „Film 4 Fun” 2020 va avea loc, tot pe site-ul festivalului, pe 2 august si va fi urmată de un spectacol de teatru online – comedia „Amor în farmacie”, după Eugene Labiche, în regia lui Dan Tudor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.