Spectacole de teatru în aer liber și online, 24 iulie

Credit foto: Florin Ghioca

Ora 20:00, Oglinda neagră”, un spectacol-concert de Cristina Juncu, după schițele lui I.L. Caragiale. Protagoniști: Cristina Juncu, Rareș Andrici. Vlad Bălan, Mihaela Subțirică, Crenguța Hariton. Muzica îi aparține Cristinei Juncu, iar partea instrumentală poartă semnătura lui Sever Bârzan și a lui Iulian Sfircea. Reprezentația Teatrului Nottara este găzduită de Curtea de Onoare a Muzeului Național de Artă al României, în cadrul programului ”Seri fantastice”.

Ora 20:00, ”Nu sunt eu” este titlul unui one woman show oferit de Maia Morgenstern, în direcția de scenă a lui  Victor Ioan Frunză, prezentat de Teatrul Dramaturgilor Români în grădina Casei Filipescu-Cesianu, din Calea Victoriei nr. 151.

Ora 20:30, ”Treapta a noua”, spectacol regizat la Anca Maria Colțeanu, la Teatru Bulandra, jucat în cadrul stagiunii ”Teatrul la TVR”.. În distribuție: Manuela Ciucur, Oana Ştefănescu, Catinca Maria Nistor, Adela Bengescu. Accesul în curtea TVR se va face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg.

Ora 21:30,”Jurnal de România.1989” – jurnalul unei revoluții, spectacol de teatru multimedia documentar, spectacol regizat de Carmen Lidia Vidu, la TNB, Sala Amfiteatru. În distribuție: Ion Caramitru, Oana Pellea, Daniel Badale și Florentina Ţilea.

Ora 22:00, ”Miorița”, spectacol al trupei Auăleu din Timișoara, prezentat  în Parcul Herăstrău, la  Roaba de Cultură, invitat în cadrul Zilele unteatru10.

Spectacole online:

Să vorbesc cu tine” de Ana-Maria Bamberger, un spectacol-lectură performativ creat de Antoaneta Cojocaru, prezentă pe scenă alături de partenerul său, Daniel Pascariu. Înregistrarea este disponibilă pe site-ul Teatrelli, la sectiunea Spectacole online, până pe 29 iulie, ora 23.00.

”LIVE”,  spectacol în regia lui Bobi Pricop, ce se difuzează în direct, online, de la Teatrul Național Radu Stanca – Sala Mare. Realizat cu actorii Secției Germane a TNRS:Johanna Adam, Yannick Becker, Emőke Boldizsár, Daniel Bucher, Anca Cipariu, Fabiola Petri, Daniel Plier, Valentin Späth. Se va juca pe 24, 25 și 26 iulie 2020, de la ora 19:00, la TNRS, fără spectatori în sală, și va fi difuzat în direct pe TNRS – Scena Digitală, cu acces pe bază de bilet. Spectacol în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.