Amenzile nu par sa ii sperie

arhiva

Noaptea trecuta polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Politia Sectorului 1, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcției de Sănătate Publică București și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București Ilfov au organizat o acțiune ce a avut ca obiect verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse pentru prevenirea raspandirii SARS-COVID-2, în cluburile, barurile și terasele din zona de competență, fiind verificate mai multe obiective.
Au fost constatate și aplicate un număr de 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 35 de mii de lei, pentru abateri de la normele din domeniul sănătății publice, de la normele sanitar veterinare și pentru siguranța alimentelor, precum și pentru încălcarea unor norme de prevenirea și stingerea incendiilor.
De asemenea, reprezentanții Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au confiscat din bucătăria unui local aproximativ 6 kg de carne.
Aceste acțiuni vor continua, pentru siguranța cetățenilor și pentru menținerea unui climat de liniște publică.

Totodata in zilele de joi si vineri Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București- Poliția Sectorului 2, în continuarea activităților privind asigurarea climatului de ordine și siguranță civică si pentru prevenirea răspândirii CoVid-19, împreună cu reprezentanți ai Direcției Generale de Jandarmeriei București și Agenției Naționale Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat verificări la peste 50 de societăți comerciale- terese, precum și în mijloace de transport în comun.
Au fost constatate și aplicate 30 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, precum și două conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Info+ foto: Politia Capitalei

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.