Angajații Primăriei Sector 4, la serviciu doar cu test negativ COVID-19!

Foto: Grigore Popescu/ AGERPRES FOTO

Angajații Primăriei Sectorului 4 pot veni la serviciu doar dacă au fost testați negativ anti-COVID-19. Angajații pot efectua testul, contravaloarea acestuia fiindu-le decontată de către Autoritatea Locală.

Însă, deoarece este foarte dificil să găsești programări disponibile pentru testare, angajații au posibilitatea de a efectua testul și la sediul Primăriei Sectorului 4.

Măsurile au fost luate de către Edilul Daniel Băluță ca urmare a faptului că doi angajați ai autorității locale, unul de la Cadastru și celălalt de la Investiții, au fost confirmați pozitiv la testul COVID-19 în weekend-ul trecut.

Funcționarul de la Direcția de Investiții a efectuat testul deoarece prezenta simptom febril, 38°C, însă acum este asimptomatic. În urma anchetei epidemiologice efectuate, contacții celor doi au fost deja izolați la domiciliu pentru următoarele 14 zile.

Sediul Primăriei Sectorului 4 de la Mall „Grand Arena” a fost deja dezinfectat și igienizat pe parcusul weekend-ului, astfel încât activitatea primăriei să continue în regim normal, cu numărul minim necesar de oameni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.