A fost inaugurat Complexul Comercial Drumul Taberei 34

Foto: Gabriel Mutu/Facebook

Complexul comercial „Drumul Taberei 34” a fost inaugurat, marţi, valoarea investiţiei ridicându-se la 380.000 de euro.

„În mai puţin de opt luni a fost finalizată investiţia, suprafaţa de teren alocată este de 2.600 de metri pătraţi, din care aproximativ 200 de metri de teren sunt afectaţi de aceste construcţii, de aceste spaţii comerciale, diferenţa de 2.400 e pentru spaţii verzi. (…) Intenţionez să multiplicăm acest tip de investiţie la nivelul sectorului peste tot acolo unde terenul ne permite să facem acest lucru şi vă spun de ce – pentru că aglomerarea urbană e din ce în ce mai mare, oamenii au nevoie de spaţii moderne cât mai aproape de case”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, la inaugurare.

El a precizat că această investiţie se recuperează în mai puţin de 6 ani. „Veniturile care se realizează din această investiţie practic vor da posibilitatea Primăriei, prin Administraţia Pieţelor, să multiplice acest tip de centru comercial şi în alte zone din sector”, a afirmat Gabriel Mutu.

Potrivit acestuia, primul obiectiv a fost acela de a creşte numărul de metri pătraţi de spaţii verzi din Sectorul 6.

„După cum vedeţi, este un spaţiu verde modern, unde au fost plantaţi mai mulţi pini nordici, am vrut ca această zonă să devină un punct de referinţă pentru tot ceea ce înseamnă zona Drumul Taberei, să completeze ceea ce oferim prin Parcul Drumul Taberei, care este cel mai modern parc, şi să asigure celor care locuiesc în această zonă şi acces la comerţ civilizat”, a spus Mutu.

Complexul e dotat cu toate utilităţile necesare, începând de la canalizare, apă curentă şi terminând cu energie electrică şi sistem de climatizare, a adăugat el.

„Asigurăm comercianţilor şi celor care accesează aceste servicii grupuri sanitare moderne, cu spaţii tehnice aferente pentru această investiţie”, a precizat primarul.

El a menţionat că înainte în această zonă erau chioşcuri insalubre, neconforme, care nu mai respectau niciun fel de standard modern.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.