Luna august incepe cu vreme caniculara!

Foto: Adriana Baciu

Meteorologii anunta ca in luna august, temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada, cel putin in primele doua saptamani.

Prima saptamana se anunta mai putin ploioasa decat in mod normal, urmand ca dupa aceasta perioada sa ploua, mai ales in vest si in nord-vest.

Pana luni, 3 august, temperaturile vor fi mai ridicate fata de cele normale in aceasta perioada, in sudul si estul tarii. In schimb, in centru si in nord-vest vor fi mai scazute. Precipitatiile vor fi putine, mai ales in nord-est, sud-vest si la munte.

In perioada 3 – 9 august, se anunta temperaturi mai mari fata de normal, in zonele de est si sud, iar in restul zonelor vor fi normale pentru aceasta perioada.Precipitațiile vor fi mai abundente, in special in zonele de vest si nord-vest.

In perioada 10 – 16 august, in toate regiunile vom avea parte de temperaturi medii pentru aceasta perioada, mai mari in sud-est si mai scazute in nord-vest. Precipitatiile vor fi apropiate de cele normale, dar in zonele de vest si nord-est este posibil sa apara si averse.

In saptamana 17 – 23 august, temperaturile vor fi apropiate de cele normale perioadei, mai mari in zonele extracarpatice si mai scazute in nord-vest. Precipitatiile vor fi lipsi in toate regiunile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.