Puterea și opoziția se acuză reciproc de criza sanitară!

Măștile țin virusul departe,nu pot opri însă invectivele politicienilor. Puterea și opozitia se luptă la baionetă și se acuză reciproc de criza sanitară.

„PSD a acționat unde încă are putere, în Parlament. Au făcut harcea-parcea puțina legislație pe care o aveam pe timp de pandemie”, a spus astăzi, în declarația sa, Klaus Iohannis

„Vinovat e Iohannis și guvernul lui incompetent și criminal”, i-a răspuns Lucian Romașcanu purtătorul de cuvânt al PSD.

Teatral, cu PSD-ul în gură. Încearcă să acopere ce nu a făcut guvernul care în acest moment este la manșă. Invocă chestiuni care nu au legătură cu realitatea sanitară. Nu poate să răspundă la acest eșec decât prin acuze. În loc de PSD, dacă i-aș scoate din registru și l-aș ruga să înlocuiască cu soluție, cred nu o are. Este tragic”, a spus Aurelian Bădulescu, în direct la Digi24.

De asemenea, acesta a adăugat că „poate să spună orice, când vrei să creezi o criză trebuie să ai și produsele necesare. Cât ești în opoziție, nu ai ce criză să creezi printr-un discurs public.

Ce măsuri imediate au luat în acea perioadă? Când vedeai că lucrurile se îngroașă pe litoral, trimiteai toată poliția română, îi puneai din 5 în 5 metri și rugai pe oameni să fie responsabili până când se rezolva această chestiune. Apoi, există ordinul de prefect, care este reprezentantul guvernului în teritoriu.”

Se pare că pe lângă coronavirus, și alegerile din acest an dăunează grav sănătății.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.