Mircea Lucescu prezentat oficial la Dinamo Kiev!

epa08574214 Mircea Lucescu, new head coach of Dynamo Kyiv, smiles during his on-line press conference in Kiev, Ukraine, 30 July 2020. Mircea Lucescu has been officially introduced as the new head coach of FC Dynamo Kyiv on 23 July 2020. EPA/ANDREI LUKATSKY / POOL

Tehnicianul roman in varsta de 75 de ani a fost prezentat oficial   la Dinamo Kiev intr-o conferinta de presa.

„Sunt surprins că se vorbeşte mai mult de raportul cu suporterii şi mai puţin de ceea ce ar trebui să facem noi, cei care ne ocupăm acum de soarta echipei Dinamo Kiev. Îmi face mare plăcere să vă întâlnesc după atât timp, voi ( ziariştii ucraineni) mi-aţi lipsit, cred că şi eu v-am lipsit vouă. Sunt bucuros să vă văd şi vă răspund la întrebări şi în acelaşi timp să cred împreună putem face ceva pentru fotbalul ucrainean pentru a trece peste un moment destul de greu, mai ales la Dinamo Kiev. Mi-a fost dor de voi. Nicăieri unde am fost nu am schimbat nimic radical, am dat şi dau încredere totală celor care au evoluat, până la proba contrarie. Avem o săptămână la dispoziţie să pot cunoaşte jucătorii, pentru că din România nu am putut să văd campionatul ucrainean.”

Mircea Lucescu a semnat, săptămâna trecută, un contract pe două sezoane cu Dinamo Kiev, însă numirea lui a fost contestată de fanii echipei ucrainene.

Luni, el a anunţat că renunţă la echipă, dar marţi a plecat la Kiev pentru o nouă discuţie cu preşedintele Igor Surkis şi a început deja munca la noua sa grupare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.