Partida Astra – Craiova din nou amânată, echipa lui Bogdan Andone lovită de coronavirus

Meciul dintre Astra și Craiova care trebuia să se joace azi de la 18:45, a fost amânat pe motiv de COVID-19.
Patru jucători de la Astra au fost depistați pozitiv cu coronavirus, plus un fotbalist de la formația secundă.

David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno sunt jucătorii din prima echipă care au fost depistați pozitiv.
Partida dintre Astra și Craiova ar fi trebuit să se joace în urmă cu două zile, însă aceasta a fost amânată deoarece mijlocaşul Astrei, Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv.

Craiova ar vrea acum să câștige partida de la Giurgiu la masa verde, în condițiile în care meciul a fost din nou amânat, dar LPF este de altă părere: Partida dintre Astra și Craiova ar fi trebuit să se joace în urmă cu două zile, însă aceasta a fost amânată deoarece fotbalistul Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv „ Am rămas atașați de acest principiu. Eu nu cred că e o soluție să abordezi această chestiune la masa verde, mai ales în sensul în care lucrurile nu sunt clare în această direcție. Categoric, pentru sezonul următor, este de analizat în măsura în care apar cazuri de COVID să se aplice astfel de sancțiune, dar pentru a o aplica, ea trebuie prevăzută în regulament”, a declarat secretarul general al LPF,Justin Ștefan, la ProSport Live.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.