Simona Halep a plecat la turneul de la Praga

Foto Spotmedia

Numărul 2 mondial a plecat azi la Praga, acolo unde va juca primul turneu după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.
Prima rachetă a României, nu a mai participat la nici un turneu de tenis din februarie, când a cucerit titlul la Dubai, însă s-a arătat optimistă înainte de plecarea din țară.

Fostul lider mondial, recunoaște că își face griji în ceea ce privește coronavirusul, dar încearcă să rămână optimistă.
„Da, mi-am dorit tare mult să înceapă turneele, sunt însă puțin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am nici cea mai mică idee cum va fi fără spectatori, nu am jucat încă fără spectatori, o să văd săptămâna aceasta și sper să nu fie atât de ciudat.
Am găsit și o parte bună în această pauză forțată, am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză toatală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia, cu prietenii și m-am reîncărcat”, a declarat Simona Halep, la aeroport, înainte de plecarea la Praga.

Sportiva din Constanța s-a retras de la turneul din Italia de la Palermo, dar consideră că acum este pregătită pentru a juca la Praga.
„A fost o decizie de moment, am crezut că e mai bine să nu merg la Palermo, nu eram poate pregătită mental, acum sunt mai bine și sunt sută la sută convinsă că trebuie să joc. A fost destul de grea revenirea pe teren, pentru că am stat vreo două luni fără tenis și a fost dificil, dar cum am mai spus a fost și bine pentru că aveam nevoie de o pauză toatală”, a precizat Simona Halep.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.