Liviu Teodorescu lansează a treia piesă din LiTE Moments vol. 3 – „Ce te faci?”

Liviu Teodorescu lansează piesa „Ce te faci?”, a treia piesă din LiTE Moments vol.3. După primele două piese, ce au fost lansate la câte două săptămâni distanță, Liviu Teodorescu lansează acum, după alte două săptămâni, a treia piesă, cea care încheie volumul de anul acesta.

Un artist versatil, după cum îl stim, Liviu Teodorescu a trecut prin stiluri diferite în cadrul volumului 3 al LiTE Moments; începând cu prima piesă „Mulțumesc” – o baladă pe ritmuri de vals, urmând a doua piesă „Lacrimile” – pe ritmuri rock și ajungând la a treia piesă „Ce te faci?” – ritmată, cu influențe reggae.

„Ce te faci?” încheie al treilea an consecutiv de LiTE Moments, un proiect de suflet pentru Liviu Teodorescu, pe care îl pregătește în fiecare vară și care constă în câte trei sau patru piese lansate la diferență de două săptămâni, fiind un proiect unic în România.

De-a lungul celor trei ani, numeroase piese lansate în cadrul proiectului LiTE Moments s-au făcut remarcate și au devenit piese nelipsite de la concertele artistului, iubite și fredonate de toată lumea. Printre aceste piese se numără „Prefă-te”, „Toate Momentele” sau „Nu e treaba ta” și multe altele.

Versurile, muzica și producția piesei sunt realizate integral de Liviu Teodorescu, iar mix & masterul a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipul a fost filmat la Grădina Botanică, la fel ca cele două anterioare, și a fost regizat de către Loyal Trip Cartel. Toate videoclipurile au păstrat aceeași notă, cum s-a procedat și în cazul primelor două volume.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.