Carla Fernandes și Matt Hunter lansează single-ul „Entera”

Carla Fernandez lansează „Entera”, în colaborare cu starul american Matt Hunter, cu ritmuri care îți vor încălzi inima și-ți vor pregăti pașii către ringul de dans.

La scurt timp după ce a cucerit publicul cu track-ul „Por Que”, anteriorul single al Carlei, lansat împreună cu Maikel Delacalle, tânăra artistă lansează o nouă piesă gata să cucerească publicul din întreaga lume. „Entera” (RO: Intreagă) este rezultatul colaborării dintre Carla și Matt Hunter, cântăreț, compozitor și actor de origine columbiano-italiano-americană.

„Entera” este o piesă modernă pop, cu elemente latino și numeroase acorduri de chitară. Single-ul îți inspiră un vibe de vacanță și este menit să fie imnul oricărei petreceri. Povestea versurilor este despre o iubire fierbinte de vară, trăită prin mișcări de dans, sub clar de lună, lângă un foc de tabără până la răsărit. Povestea poate fi interpretată în multiple feluri, astfel încât oricine se poate regăsi în versurile melodiei și, pentru un moment, poate fi transportat pe o plajă de vis.

Urmărește aici video-ul: https://www.youtube.com/watch?v=z7-r_kgbyf0

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.