UPDATE: Trafic intens pe DN1!

arhivă

Update: Între localitățile Brașov și Predeal, județul Brașov, traficul este oprit pe sensul către Predeal. A avut loc un accident în care au fost implicate 2 autoturisme.

Circulația se desfășoară îngreunat, pe celălalt sens, pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului, formându-se coloană de autoturisme în zonă.

Se estimează ca circulația să se reia normal în 30 de minute.

………………………………………..

Pe sensul de urcare al DN1 București-Brașov sunt înregistrate valori ridicate de trafic, fiind formată coloană în mișcare între kilometrii 101 – 106, între localitătile Nistorești si Comarnic, județul Prahova.

De asemenea, aglomerație este și pe raza stațiunilor Poiana Țapului, Bușteni, Azuga și Predeal, pe tronsonul kilometric 127-131 al DN1, pe sensul către Brașov. Iar pe sensul către București, traficul este intens pe tronsonul km. 138 -131, de la limita cu jud. Brasov până în stațiunea Bușteni.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

  • București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;
  • București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;
  • București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;
  • București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.