Brigada Rutieră a Capitalei a dat amenzi de peste 55.000 lei, într-o singură noapte

Foto: Radu Șofran

Un număr de 121 de sancţiuni în valoare de peste 55.000 lei au fost aplicate în noaptea de 20-21 august, fiind reţinute totodată şi 11 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni a poliţiştilor Brigăzii Rutiere pe principalele artere ale municipiului Bucureşti pentru reducerea riscului rutier în rândul tuturor participanţilor la trafic și combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, s-a urmărit cu preponderenţă depistarea conducătorilor auto care se deplasează pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, au fost aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 11 permise de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice si nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, a fost întocmite 2 dosare penale pentru conducerea unui autovehicul de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru deţinere de droguri.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.