Meciuri grele pentru jucătoarele noastre la US Open

arhivă

Grand Slam-ul de la US Open, se derulează în acest an în perioada 31 august – 13 septembrie. Karolina Plișkova este cap de serie numârul 1, în absență liderului mondial australienca Ashleigh Barty și a Simonei Halep. S-au stabilit de asemenea şi meciurile jucătoarelor din România în primul tur al competiției americane.

Irina Begu (30 ani, 70 WTA) o va înfrunta în primul tur pe a şasea favorită, cehoaica Petra Kvitova (30 ani, 12 WTA). Kvitova a câştigat toate cele patru dueluri de până acum cu Begu, care a câştigat un singur set în faţa cehoaicei, în 2018 la Sankt Petersburg (victorie pentru Kvitova cu 6-3, 1-6, 6-1 în optimi).

Sorana Cîrstea (30 ani, 77 WTA), va juca împotriva americancei Christina McHale, o sportivă de 28 de ani aflată pe locul 90 în lume. McHale are 2-1 în meciurile directe cu Cîrstea, care s-a impus în ultimul meci, din 2017.

Patricia Țig (locul 86 WTA) va încerca să treacă de japoneza Kurumi Nara (locul 142 WTA), în timp ce Mihaela Buzărnescu (locul 122), va avea un meci foarte greu cu americanca Sloane Stephens (locul 37 WTA).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.